ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم الخزعلی: الجولانی احتمال دارد در عراق بازداشت شود عراقچی: در صورت تداوم واقع‌بینی و حسن نیّت، امکان حصول نتیجه وجود دارد بیانیه وزارت خارجه درباره پایان دور دوم گفت‌و‌گو‌ها در رم آمریکا: اوکراین وارد ناتو نخواهد شد بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم عراقچی: هنوز برای ورود آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به مذاکرات زود است بقایی: حفظ داشته‌های فنی و هسته‌ای ایران یک «باید» است

پوتین نتایج مذاکرات با آمریکا را مثبت ارزیابی کرد

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه نتایج مذاکرات با آمریکا در ریاض را مثبت ارزیابی و اعلام کرد که در جریان نتایج مذاکرات در ریاض قرار گرفته و گفته شد که این دیدار دوستانه بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۰ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 19
کد خبر: ۲۷۱۵۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از اسپوتنیک، پوتین گفت که روسیه اولین گام را برای از سرگیری همکاری با آمریکا در زمینه‌های مختلف مورد علاقه دوجانبه از جمله خاورمیانه برداشته است.

رئیس جمهور روسیه بیان کرد: مسکو هرگز از مذاکره درباره اوکراین امتناع نکرده است. روسیه تماس با اروپایی‌ها و اوکراین را رد نکرد، این آنها بودند که تماس‌ها را متوقف یا ممنوع کردند.

وی در خصوص احتمال ملاقات با دونالد ترامپ همتای آمریکایی خود گفت که از دیدار با ترامپ خوشحال خواهد شد، اما این نیاز به آمادگی دارد.

پوتین می‌گوید که در آینده نزدیک با ولیعهد عربستان سعودی تماس خواهد گرفت و از مقامات این کشور برای سازماندهی محل برگزاری دیدار هیات‌های روسیه و آمریکا تشکر کرد.

وی همچنین گفت: روسیه و آمریکا در ریاض توافق کردند که کار هیات‌های دیپلماتیک به حالت عادی از سر گرفته شود.

مقام‌های روسیه و آمریکا روز سه‌شنبه مذاکرات سطح بالایی را درباره پایان جنگ اوکراین در ریاض پایتخت عربستان سعودی برگزار کردند درحالیکه هیچ نماینده‌ای از کی‌یف در مذاکرات حضور نداشت.

اوکراین عصبانیت خود را نسبت به عدم حضور در مذاکرات ریاض به طور علنی بروز داد.

رئیس جمهور روسیه در اینباره تاکید کرد: عصبانیت کی‌یف به دلیل عدم حضور بر سر میز مذاکره روسیه و آمریکا بی‌مورد است.

وی همچنین در خصوص وضعیت جنگ اوکراین بر روی زمین نیز توضیح داد که ساعتی پیش به او اطلاع داده شد سربازان نیرو‌های مسلح روسیه از مرز اوکراین در منطقه کورسک عبور کرده‌اند و آنها در تمام خط تماس رزمی در حال پیشروی هستند. / تسنیم

کلمات کلیدی: پوتین آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر